How many locks are open?

How Many Locks Are Open?

Three locks are unlocked

Funny Riddles

35. Riddle: What has lots of eyes, but can’t see?
Answer: A potato

36. Riddle: What has one eye, but can’t see?
Answer: A needle

37. Riddle: What has many needles, but doesn’t sew?
Answer: A Christmas tree

38. Riddle: What has hands, but can’t clap?
Answer: A clock

39. Riddle: What has legs, but doesn’t walk?
Answer: A table

40. Riddle: What has one head, one foot and four legs?
Answer: A bed

41. Riddle: What can you catch, but not throw?
Answer: A cold

42. Riddle: What kind of band never plays music?
Answer: A rubber band

43. Riddle: What has many teeth, but can’t bite?
Answer: A comb

44. Riddle: What is cut on a table, but is never eaten?
Answer: A deck of cards

45. Riddle: What has words, but never speaks?
Answer: A book

46. Riddle: What runs all around a backyard, yet never moves?
Answer: A fence

47. Riddle: What can travel all around the world without leaving its corner?
Answer: A stamp

48. Riddle: What has a thumb and four fingers, but is not a hand?
Answer: A glove

49. Riddle: What has a head and a tail but no body?
Answer: A coin

50. Riddle: Where does one wall meet the other wall?
Answer: On the corner

51. Riddle: What building has the most stories?
Answer: The library

52. Riddle: What tastes better than it smells?
Answer: Your tongue

53. Riddle: What has 13 hearts, but no other organs?
Answer: A deck of cards

54. Riddle: It stalks the countryside with ears that can’t hear. What is it?
Answer: Corn

55. Riddle: What kind of coat is best put on wet?
Answer: A coat of paint

56. Riddle: What has a bottom at the top?
Answer: Your legs

57. Riddle: What has four wheels and flies?
Answer: A garbage truck

Related Posts

If The Drone Didn’t Capture This, No One Would Believe It

In the age of technology, some moments are so unbelievable that they defy belief—until captured by the unblinking eye of a drone. From breathtaking landscapes to heart-stopping…

“Optical Illusion Challenge”: Find the Mistake in the Picture in 9 Seconds !

Picture puzzles are like games that make you think hard. They help your brain get smarter and better at solving problems. These puzzles usually ask you to…

‘The View’ host slammed after anti-Christian comment

‘The View’ hosts were slammed by critics once again after Sara Haines made an abhorrent anti-Christian comment that triggered pro-lifers on social media to react with criticism…

So Far No One Has Found Another Numbers Apart From 65, No Winners Yet (Walmart Box). We Still Have 17 More Wins.🇱🇷

63 63 is the corect number Post Views: 4

Best moms for 2024

On of them is here…. Post Views: 7

Inside Tom Selleck’s ‘retreat’ home, where he has been living a private life since 1988 with his family

Tom Selleck is probably one of Hollywood’s most beloved actors. He has taken on a number of roles throughout the years and been well-liked by many Americans….

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *