10 Bewildering Objects That Left Folks Wondering about Their Uses

2. “What is this metal bowl-shaped thing with a hollow handle/spout?”

3. “What is this padded satin item with ribbon ties and a hole in the middle? Appears possibly handmade, like a case for a beauty item.”

Answer: “It looks like it might go on top of a hanger (which is why there’s a hole in the middle). This would turn something like a smooth wooden hanger into one of those hangers with a satin finish/top to prevent light items like slips or lingerie from slipping off the hanger. The ties would be to secure it to the hanger, perhaps. Just a guess though!”

 

 

4. “Small plastic object. Has a cap that covers 2 small nubs on top.”

© letsgetdanky / Reddit

Answer: “I was over here assuming it was for 2 part epoxy.”

5. “Found this on the beach. It’s less than a foot long and seems to be a string with a bunch of little discs strung on it?”

© burntshake98 / Reddit

Answer: “Those are whelk egg cases!”

6. “Belt contraption attached to the rear wheel of a Chevy Bolt”

© rhinnaflor / Reddit

Answer: “It looks like some homegrown charging system.”

7. “Black liquid that appears to have dripped from the ceiling, right underneath a light.”

© tsm47821 / Reddit

Answer: “Bad ballast, they are potted with that goo.”

 

8. “Hollow small glass object with a weird opening. What is it?”

© ilovescully96 / Reddit

Answer: Glass vase/flower holder.

9. “20 years of research and Reddit is my last hope!”

© XxUFOxX11 / Reddit

Answer: “Inside the mouth of a Freshwater Drum.”

10. “I found it in a forest in Sweden, about 1 m from the ground, roughly 20 cm in size. Hard to the touch, but drips liquid when knocked.”

© Tricky_e / Reddit

Answer: “Looks like a polypore fungus that is exuding excess moisture, called guttation.”

https://410f681f8db5faeb1182203836ceff94.safeframe.googlesyndication.com/safeframe/1-0-40/html/container.html

11. “I got a bag containing 6 of these from China. I have no idea why! What are they?”

© JudiasGoldberg / Reddit

Answer: Rose of Jericho (Resurrection Plant, Dinosaur Plant, Jericho Rose)

12. “Husband’s truck exploded, this came out.”

© alorew / Reddit

Answer: “It’s the inside bits, the catalyst, of a catalytic converter.”

13. “What is this big hole that is usually found on milk cartons?”

© Daniel_Min / Reddit

Answer: “This is actually a measure to keep the milk contained if it’s suddenly dropped, or frozen. Makes the cap pop out if so.”

14. “These lead blocks were found in a UK river. 125 g each. Can anyone positively identify them?”

© BillsFanChick / Reddit

Answer: “They are reminiscent of the Kuberakolam.”

15. “The hole gets smaller when I squeeze it. Found in the kitchen at my parents’ house. What do I use it for?”

© dhammapunk / Reddit

Answer: “It’s to strip corn on the cob.”

Related Posts

KJP CLAIMS BIDEN PASSES COGNITIVE TEST EVERY DAY

I can’t stop laughing. KJP is now claiming that President Joe Biden takes and passes a cognitive test every day. There is no way this is actually…

Trump vs Biden poll on MSNBC

  President Joe Biden vs former President Donald Trump in some random polls on MSNBC might be something Democrats are scared of. Trump seems to be winning…

Breaking: Elon Musk Backs Mel Gibson and Mark Wahlberg’s Non-Woke Studio With $1 Billion

In a surprising turn of events, billionaire entrepreneur Elon Musk has announced a substantial investment of $1 billion in a new film production venture led by Hollywood…

Letitia James tried sneaky legal move against Trump

  Letitia James tried pulling a sneaky move against former President Donald Trump. She failed. A judge ruled against Letitia James when she asked them to void…

Jaw-dropping footage of Jesus

In the vast tapestry of human history, certain figures stand out with a timeless resonance, shaping cultures, philosophies, and belief systems for millennia. Among them, perhaps none…

“They’re getting decimated”: Trump warns Americans

  Former President Donald Trump issued a stern warning to all Americans about what the Democratic Party is doing to our country thanks to Joe Biden’s failing…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *