Vdiq pas rrëzimit nga skela, 61-vjeçari shqiptar pronar i një kompanie në Itali

Feti Ismaili, është 61-vjeçari shqiptar që humbi jetën në vendin e punës në Itali.

Shqiptari me profesion pllakaxhi, ndodhej në katin e katërt të një skele në kantierin e një ndërtese në Borghetto, kur për arsye ende të paqarta u rrëzua në tokë nga një lartësi rreth 8-10 metra. Ai po punonte për rinovimin e godinës “Turchese” në via De Amicis, ku operojnë kompani të ndryshme nga Cuneo.

Punonjësit e një supermarketi pranë vendit ku ndodhi ngjarja njoftuan menjëherë ambulancën dhe policinë, por për shkak të rënies dhe plagëve të marra ai ndërroi jetë.

Mjekët ligjor do të kryejnë në ditët në vijim autopsinë e trupit të shqiptarit, i cili ishte rrëzuar edhe njëherë tjetër nga skela. Mjekët nuk përjashtojnë mundësinë që shqiptari të ketë humbur jetën si pasojë e një sëmundje.

Shqiptari ishte pronar i një kompanie private në sektorin e pllakave dhe dyshemeve, e themeluar në Cuneo mbi njëzet vjet më parë.

Related Posts

LAWYER BELIEVES DONALD TRUMP’S CONSTITUTIONAL RIGHTS WERE VIOLATED

At least one lawyer believes Donald Trump’s constitutional rights have been violated. This opinion comes after the results of the Trump hush money trial jury found the…

“IS HUNTER STILL A CRACKHEAD”: JILL BIDEN HECKLED IN PUBLIC

Someone saw Jill Biden in public and was yelling questions her way. One of the questions was asking about Hunter Biden being a crackhead. Another question asked…

Breaking: Blake Shelton Confronts Beyoncé “She’s Dress-up Clown And Definitely Not Country” 👇👇👇

In a surprising turn of events, tech entrepreneur Blake Shelton and music icon Beyoncé have found themselves at odds over artistic expression and genre boundaries. The clash…

This old Milf…

This old lady looks on of the most gergous in the world, she is 60 and still looks amazing mmm Post Views: 8

What does this guy have to do to stay alive?

I Bet 99.99% Will Fail!What does this guy have to do to stay alive? Good luck and pass it on!SOLUTION: Advantages Of Riddles: Get A Conclusion Why…

Simon Cowell started yelling like crazy! These little miracles sang a song that Simon could not speak…

Simon Cowell erupted with fervor as the scene unfolded on the stage of a prominent talent competition. A group of young performers showcased a song that left…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *