Pësoi sulm në zemër, reperi Cllevio në gjendje të rëndë në spital (VIDEO)

Pësoi sulm në zemër, reperi Cllevio në gjendje të rëndë në spital (VIDEO)

Reperi dhe personazhi i njohur i Tiktok, Cllevio ka përfunduar në spital. Në rrjetet sociale po qarkullojnë video të reperit të shtrirë në spital, teksa flet për gjendjen e tij shëndetësore.

Ai ndër tjera tha se pësoi një sulm në zemër në mes të Dubait.
Sipas delaratve që ka bërë në rrjetet sociale, Cllevio ka treguar se ka vënë edhe unazë në zemër. Daljet e tij nga spitali kanë qenë përgjithsisht mes lotësh.

Related Posts

LAWYER BELIEVES DONALD TRUMP’S CONSTITUTIONAL RIGHTS WERE VIOLATED

At least one lawyer believes Donald Trump’s constitutional rights have been violated. This opinion comes after the results of the Trump hush money trial jury found the…

“IS HUNTER STILL A CRACKHEAD”: JILL BIDEN HECKLED IN PUBLIC

Someone saw Jill Biden in public and was yelling questions her way. One of the questions was asking about Hunter Biden being a crackhead. Another question asked…

Breaking: Blake Shelton Confronts Beyoncé “She’s Dress-up Clown And Definitely Not Country” 👇👇👇

In a surprising turn of events, tech entrepreneur Blake Shelton and music icon Beyoncé have found themselves at odds over artistic expression and genre boundaries. The clash…

This old Milf…

This old lady looks on of the most gergous in the world, she is 60 and still looks amazing mmm Post Views: 10

What does this guy have to do to stay alive?

I Bet 99.99% Will Fail!What does this guy have to do to stay alive? Good luck and pass it on!SOLUTION: Advantages Of Riddles: Get A Conclusion Why…

Simon Cowell started yelling like crazy! These little miracles sang a song that Simon could not speak…

Simon Cowell erupted with fervor as the scene unfolded on the stage of a prominent talent competition. A group of young performers showcased a song that left…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *