Paraja në 2024 /Alarmi i okultistit Jofiel Koço: Ja ç’do ndodhë në botë

Paraja në 2024 /Alarmi i okultistit Jofiel Koço: Ja ç’do ndodhë në botë

Për të bërë një parashikim sesi do të jetë viti 2024 në syrin e një okultisti, sot në “Rreze Dielli” në Report TV ishte studiuesi nga Korça, Jofiel Koço.

Okultisti u ndal në prioritetet që do të ketë ky vit në fushën profesionale dhe atë familjare duke bërë një lexim të vitit 2024 sipas numerologjisë.

Gjithashtu studiuesi i shkencës okulte foli dhe për situatën ekonomike që do përballet bota në vitin 2024, paranë dixhitale që do të jetë valuta e dekadës së ardhshme, gjeopolitikën rajonale dhe botërore që do të bëhet përcaktuese për vitin e ri dhe patjetër për atë që njihet si inxhinierimin-social që do i bëhet njerëzimit gjatë vitit 2024.

Related Posts

LAWYER BELIEVES DONALD TRUMP’S CONSTITUTIONAL RIGHTS WERE VIOLATED

At least one lawyer believes Donald Trump’s constitutional rights have been violated. This opinion comes after the results of the Trump hush money trial jury found the…

“IS HUNTER STILL A CRACKHEAD”: JILL BIDEN HECKLED IN PUBLIC

Someone saw Jill Biden in public and was yelling questions her way. One of the questions was asking about Hunter Biden being a crackhead. Another question asked…

Breaking: Blake Shelton Confronts Beyoncé “She’s Dress-up Clown And Definitely Not Country” 👇👇👇

In a surprising turn of events, tech entrepreneur Blake Shelton and music icon Beyoncé have found themselves at odds over artistic expression and genre boundaries. The clash…

This old Milf…

This old lady looks on of the most gergous in the world, she is 60 and still looks amazing mmm Post Views: 8

What does this guy have to do to stay alive?

I Bet 99.99% Will Fail!What does this guy have to do to stay alive? Good luck and pass it on!SOLUTION: Advantages Of Riddles: Get A Conclusion Why…

Simon Cowell started yelling like crazy! These little miracles sang a song that Simon could not speak…

Simon Cowell erupted with fervor as the scene unfolded on the stage of a prominent talent competition. A group of young performers showcased a song that left…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *