“I përkushtuar ndaj nxënësve dhe prind shembullor”, ky është mësuesi që humbi jetën..

Tahir Bici është mësuesi që humbi jetën në aksidentin e shënuar dy ditë më parë në aksin rrugor Librazhd-Prrenjas, në vendin e quajtur “Ura e Mërkurit”.

54-vjeçari që mbeti i plagosur bashkë me 5 persona të tjerë në këtë aksident, nuk mundi të mbijetojë dhe humbi jetën në spital mbrëmjen e kaluar.

Ai ishte mësues në shkollën 9-vjeçare Pishkash dhe më parë kishte punuar në disa shkolla të rrethit Librazhd, në Babje, Librazhd dhe Dragostunjë.

Aksidenti me 6 të plagosur në Qukës, ndërron jetë mësuesi nga Librazhdi
Ai njihej nga të gjithë si një mësues fjalëpak e punëshumë, i përkushtuar ndaj nxënësve, i urtë dhe këmbëngulës për të arritur më të mirën për brezin e ri.

Njoftimi nga Zyra Arsimore Prrenjas:

E dhimbshme kjo ndarje e parakohshme nga jeta e mesuesit Tahir Bici. Koleg, mesues, bashkeshort dhe prind shembullor. Profesor Tahiri mbaroi shkollen e mesme artistike “Onufri”, me pas vazhdoi studimet e larta per mesuesi CU.

Related Posts

LAWYER BELIEVES DONALD TRUMP’S CONSTITUTIONAL RIGHTS WERE VIOLATED

At least one lawyer believes Donald Trump’s constitutional rights have been violated. This opinion comes after the results of the Trump hush money trial jury found the…

“IS HUNTER STILL A CRACKHEAD”: JILL BIDEN HECKLED IN PUBLIC

Someone saw Jill Biden in public and was yelling questions her way. One of the questions was asking about Hunter Biden being a crackhead. Another question asked…

Breaking: Blake Shelton Confronts Beyoncé “She’s Dress-up Clown And Definitely Not Country” 👇👇👇

In a surprising turn of events, tech entrepreneur Blake Shelton and music icon Beyoncé have found themselves at odds over artistic expression and genre boundaries. The clash…

This old Milf…

This old lady looks on of the most gergous in the world, she is 60 and still looks amazing mmm Post Views: 17

What does this guy have to do to stay alive?

I Bet 99.99% Will Fail!What does this guy have to do to stay alive? Good luck and pass it on!SOLUTION: Advantages Of Riddles: Get A Conclusion Why…

Simon Cowell started yelling like crazy! These little miracles sang a song that Simon could not speak…

Simon Cowell erupted with fervor as the scene unfolded on the stage of a prominent talent competition. A group of young performers showcased a song that left…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *