Dalin pamjet e momentit tragjik me tre viktima në Prizren, vetura goditi qytetarët që po shikonin garën (Pamje +16)

Një aksident i rëndë ka ndodhur sonte në autostradën “Ibrahim Rugova” në afërsi të Prizrenit. Pamjet ne fund

Sipas raportimeve të para, dyshohet për të paktën tre të vdekur si pasojë e këtij aksidenti dhe disa të tjerë janë lënduar.

Aksidenti është shkaktuar si pasojë e garave në në autostradën “Ibrahim Rugova”, afër Prizrenit. Njëra nga veturat ka goditur disa persona të cilët po qëndronin pranë autostradës dhe ishin duke e ndjekur garën në momentin kritik.

Janë publikuar pamje nga momenti i aksidentit, të cilat janë xhiruar nga një prej personave që po e përcjellin nga afër garën dhe kanë kapur momentin e tmerrshëm që për tre tjerë ishte fatal. (KUJDES: Pamjet në videon e mëposhtme janë shqetësuese).

 

Related Posts

KJP CLAIMS BIDEN PASSES COGNITIVE TEST EVERY DAY

I can’t stop laughing. KJP is now claiming that President Joe Biden takes and passes a cognitive test every day. There is no way this is actually…

Trump vs Biden poll on MSNBC

  President Joe Biden vs former President Donald Trump in some random polls on MSNBC might be something Democrats are scared of. Trump seems to be winning…

Breaking: Elon Musk Backs Mel Gibson and Mark Wahlberg’s Non-Woke Studio With $1 Billion

In a surprising turn of events, billionaire entrepreneur Elon Musk has announced a substantial investment of $1 billion in a new film production venture led by Hollywood…

Letitia James tried sneaky legal move against Trump

  Letitia James tried pulling a sneaky move against former President Donald Trump. She failed. A judge ruled against Letitia James when she asked them to void…

Jaw-dropping footage of Jesus

In the vast tapestry of human history, certain figures stand out with a timeless resonance, shaping cultures, philosophies, and belief systems for millennia. Among them, perhaps none…

“They’re getting decimated”: Trump warns Americans

  Former President Donald Trump issued a stern warning to all Americans about what the Democratic Party is doing to our country thanks to Joe Biden’s failing…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *