Kurti: Me neve ndryshon buxheti i shtetit dhe jo kontot e individëve

Kryeministri i Kosovës, Albin Kurti, në mbledhjen e Këshillit të Lëvizjes Vetëvendosje, Kurti tha se nga fillimi i mandatit të tij, buxheti është rritur për 35 përqind, transmeton “Kosova Sot Online”.

Po ashtu, ai deklaroi se kanë dyfishuar edhe punësimin e të rinjve brenda një mandati.

“Këta para nesh, pasuroheshin individët, e tash i ka kap sikleti se pse pasurohet shteti. Me neve ndryshon buxheti i shtetit, dhe jo kontot e individëve” tha ndër tjera kryeministri Kurti.

“Ma gjeni një qeveri që e dyfishon punësimin e të rinjve brenda një mandati”, theksoi ai.

“Qeveria jonë i plotëson edhe zotimet e rrejshme të qeverive të kaluara. Ne i plotësojmë zotimet tonat, por edhe ato të mirat që mund të kenë pasur ata të këqijtë. Në vitin 2024 do të kemi edhe më shumë fitore. Por, nuk duhet harrur sfidat që kemi pasur për të arritur deri këtu”.

Related Posts

If The Drone Didn’t Capture This, No One Would Believe It

In the age of technology, some moments are so unbelievable that they defy belief—until captured by the unblinking eye of a drone. From breathtaking landscapes to heart-stopping…

“Optical Illusion Challenge”: Find the Mistake in the Picture in 9 Seconds !

Picture puzzles are like games that make you think hard. They help your brain get smarter and better at solving problems. These puzzles usually ask you to…

‘The View’ host slammed after anti-Christian comment

‘The View’ hosts were slammed by critics once again after Sara Haines made an abhorrent anti-Christian comment that triggered pro-lifers on social media to react with criticism…

So Far No One Has Found Another Numbers Apart From 65, No Winners Yet (Walmart Box). We Still Have 17 More Wins.🇱🇷

63 63 is the corect number Post Views: 4

Best moms for 2024

On of them is here…. Post Views: 7

Inside Tom Selleck’s ‘retreat’ home, where he has been living a private life since 1988 with his family

Tom Selleck is probably one of Hollywood’s most beloved actors. He has taken on a number of roles throughout the years and been well-liked by many Americans….

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *